Hon slängde miljonvinst

Att vinna stort i spel är mångas dröm, vilket det även var för en kvinna i Kalmar men hon råkade göra det största misstaget möjligt: hon råkade nämligen slänga sin Trisslott i soporna – en lott med vinstsumman två miljoner kronor.

TrisslotterDrömmen om drömvinsten är vad som lockar de flesta utav oss till att klicka in oss på spelsajter såsom https://spelautomaterpånätet.se/ eller gör att vi köper med oss den där extra Trisslotten vid veckohandlingen på Ica. Och så var det även för en kvinna i Kalmar som för några veckor sedan köpte med sig sin vanliga lott – och vann. Men det visste inte hon. Hon hade nämligen inte noterat att Svenska Spel ändrat reglerna för vinst, så när hon såg att hon som vanligt bara lyckats skrapa fram två stycken 2 miljonerssymboler och inget mer så fick lotten hamna i soporna. Men vad kvinnan dock inte visste var att hon även fått en joker-symbol på lotten – och den innebar att endast två lika belopp och en joker är det samma som att få tre lika i enlighet med Svenska Spels nya regelverk. Så för att få reda på om det verkligen stämde att hon vunnit två miljoner så dök hon upp på avfallsanläggningen Moskogen för att leta efter sin tvåmiljonersvinst som hon råkat slänga i soporna, skriver Sveriges Radio.

Liten chans att hitta lotten

Visst fick kvinnan leta efter lotten, men som man skriver i Metro så är det lättare att hitta en nål i en höstack än att hitta en trisslott bland soporna på avfallsanläggningen. Hit kommer nämligen så mycket som 140 ton sopor varje dag, skriver Aftonbladet och i det lasset där kvinnans vinstlott skulle funnits i en Netto-påse var det hela 6–7 ton sopor. Så att hitta hennes lott där är nästintill uteslutet, men eftersom att man på avfallsanläggningen lider med kvinnan så kommer man självklart att hjälpa henne att lokalisera påsen med den vinnande lotten i – och man kan bara hoppas att det går vägen!