Hitta bästa sajten för betting online

Snart drar Allsvenskan igång, och året bjuder också på många andra högtidsstunder för den som älskar fotboll. Någonting som många tycker gör det mer spännande att följa fotboll, på nationell eller internationell nivå, är att betta på resultatet.

Om du hör till dem som gillar att satsa pengar på matcher är det mycket möjligt att du redan känner till bettingsidor.org. På denna sajt hitta du information om ett stort antal svenska sidor där det går att betta på matcher. Inte minst kan du enkelt se vilken spelsajt som erbjuder den allra bästa bettingbonusen.

Betting och fuskPatrik Carlgren AIK

Det har alltid varit populärt att satsa pengar på sportresultat. Faktum är att det är detta som är grunden för den nuvarande svenska spelpolitiken. Företaget Tipstjänst fick ensamrätt på att arrangera spel om pengar på resultat i framför allt fotboll. Tipstjänst utvecklades med tiden till att bli Svenska Spel.

Enligt statistik som Lotteriinspektionen presenterar är Australien det land i världen där invånarna spenderar mest pengar på spel. Hur stor andel av summan, 8858 kronor per person och år, som läggs på vadslagning framgår dock inte. I Sverige spelar vi för ungefär en fjärdedel så mycket, 2708 kronor per person och år.

Det förekommer dock mycket fusk inom bettingvärlden. Under fjolåret avslöjades bl.a. att en spelare i Syrianska FC:s ungdomslag hade satsat pengar på en av lagets egna U19-matcher, som han själva spelade i. Han anmäldes av sitt eget lag, skriver Aftonbladet. Svenska fotbollsförbundet stängde av spelaren i nio månader, men avstängningen förlängdes till ett år av Riksidrottsnämnden, skriver The Gambler Magazine.

Allsvenskan 2018

Ser du fram emot att kunna spela på Allsvenskan? I den här filmen tippar två youtubers hur de tror att det kommer att gå. Håller du med dem? Observera att filmen spelades in innan det var klart vilka lag som skulle klara kvalet från Superettan.