”Är du trög?” blev Zlatans svar om oddsen

Att betta inför framtiden brukar vara ett kul sätt att samla vänner och bekanta på. Det bettas på allt möjligt, endast fantasin sätter gränser. Vilka är oddsen i fotbolls-VM? Zlatans deltagande? En smart taktik är att ”inte lägga alla äggen i samma korg” – och såklart spana in olika bettingsajter och deras olika odds. 

Det händer mycket i världen nu som passar den som älskar att betta. För att optimera din utdelning är ett smart tips att spana in olika bettingsajter och på så sätt lägga ditt bud hos dem med mest fördelaktiga odds. Sprid äggen är ett annat bra tips. Vi har sett oväntade segrar för de otippade många gånger, vi minns till exempel Island i fotbolls-EM. De som kanske traditionellt verkar svaga kan göra en riktigt bra insats. För när allt kommer till kritan har oddsen inte alltid rätt.

Oddsen har inte alltid rätt, eller?

Vi minns nog alla det isländska fotbollsundret som satte hela fotbollsvärlden upp och ner ett litet tag. Med en sådan och liknande erfarenheter i nacken vet vi att det kanske smakar gott med all in på det säkra alternativet, men smakar desto bättre med spridda satsningar. Vad som helst kan hända, och kanske är det därför vi älskar betting så mycket.

Den som har uttalat sig mest kryptiskt angående odds är förstås Zlatan:

”Men nu verkar det som att inlägget var en del i marknadsföringen för en reklamfilm för spelbolaget, som han är delägare i, som släpptes under måndagen.

I reklamfilmen får Zlatan Ibrahimovic frågan om vad oddsen är på spel i VM och svarar då:

– Skyhöga.

Han får senare ge en närmare förklaring:

– Är du trög? Höga odds betyder att det inte kommer hända.” – DN.se